travelsahelaftab2019 travelsahelaftab2019 .

travelsahelaftab2019

اسپانیا5

 


اسپانیا

غذاهای اسپانیایی:

پسکایتو فریتو، ماهی سرخ شده‌ی خوشمزه‌ای که در جنوب اسپانیا فت و فراوان پیدا می‌شود.
گامباس ال آخیو، میگو با سیر و فلفل. اگر غذاهای تند دوست داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم این غذا را امتحان کنید.
 

گازپاچو اندلوز، سوپ سرد سبزیجات است که مخصوصاً در هوای گرم خیلی می‌چسبد و خوردنش به این می‌ماند که یک کاسه سالاد تر و تازه را سر بکشید.
پائیا، نوعی پلو است که در اصل از والنسیامی‌آید و با جوجه، خرگوش یا زعفران دم می‌کشد. در بعضی از نسخه‌های این غذا البته ماهی هم استفاده می‌کنند. بومیان اسپانیا این غذا را در دیگ‌های بزرگ و برای مهمانی‌هایشان، جوری درست می‌کنند که نظیرش در هیچ رستورانی پیدا نمی‌شود.
پوتاخه ده اسپیناکاس ای گاربانزوس، سوپ نخود با اسفناج .
تورتیلا ده پاتاتاس، املت مخصوص اسپانیایی‌ است که با سیب‌زمینی سرخ شده. می‌گویند چیره‌دستی آشپز را باید با چشیدن یک تکه‌ی کوچک از تورتیلای سیب‌ زمینی‌اش سنجید. بعضی از آشپزها اگر صلاح بدانند یک پیاز هم در املت خورد می‌کنند.
بوکادیو ده کالامارس، کالاماری سرخ شده در یک ساندویچ چاباتا که با آبلیمو سرو می‌شود.
پاتاتاس براواس، برای درست کردن این غذا باید سیب زمینی را به تکه‌های کوچک برش داد، در آب جوشاند و با سس تند و ادویه، در روغن تفت داد.
سپیاکون الیولی، ده پای سرخ شده یا مایونز سیر که در میان گردشگران بسیار پرطرف‌دار است.
اولیواس، زیتون را اسپانیایی‌ها بیشتر به عنوان مزه سرو می‌کنند.
امپاناداس گایگاس، کلوچه‌های گوشتی که در مادرید بسیار پرطرفدارند و از ناحیه‌ی گالیسیا می‌آیند.
ستاس ال آخییو، گامباس ال آخییو میگو با قارچ‌ وحشی که در سیر سرخ می‌کنند.
 

برای مطالعه ادامه مطلب به سایت ساحل آفتاب مراجعه فرمایید.

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۱:۰۱ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)