travelsahelaftab2019 travelsahelaftab2019 .

travelsahelaftab2019

سرمایه گذاری در املاک و مستغلات اسپانیا

 


سرمایه گذاری در املاک و مستغلات اسپانیا

آیا می دانستید تنها با سرمایه گذاری حدود 500 هزار یورو در زمینه املاک و مستغلات در کشور زیبا و دوست داشتنی اسپانیا می توانید برای خود و خانواده تان اقامت دائم اسپانیا را بگیرید؟

اسپانیا یکی از کشورهای توسعه یافته جهان و از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و توافقنامه شینگ است و این بدین مفهوم است که شما با سرمایه گذاری و خرید ملک در اسپانیا می توانید نه تنها در یکی از بهترین و پیشرفته ترین کشورهای جهان با بهترین زیر ساخت ها و رفاه اجتماعی زندگی کنید بلکه به راحتی می توانید در بیش از 27 کشور اروپایی بدون کوچکترین بازرسی مرزی رفت  و آمد داشته باشید.

افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری در اسپانیا برای اقامت اسپانیا با خرید ملک را دارند می توانند به راحتی با استعلام وضعیت زمین ها و املاک اسپانیا از طریق دفاتر اسناد رسمی این کشور بهترین زمین و ملک را انتخاب و بعد از خرید ملک در اسپانیا به راحتی هم زمان هم اقامت اسپانیا خود را قطعی کنند.

خرید خانه در اسپانیا، خرید زمین و مشارکت در طرح های ساخت و ساز در اسپانیا از روش های سرمایه گذاری در املاک و مستغلات اسپانیا تلقی می شود. افرادی که از روش خرید املاک در اسپانیا به دنبال اقامت اسپانیا هستند بعد از انجام سرمایه گذاری می توانند فورا اقامت یک ساله دریافت کنند و بعد از یک سال در صورت پا بر جا بودن موضوع سرمایه گذاری اقدام به تمدید اقامت خود برای کی تا دو سال دیگر بکنند.

بعد از 5 سال و به شرط داشتن باقی بودن موضوع سرمایه گذاری در اسپانیا و باز کردن حساب بانکی و نداشتن سو سابقه این افراد می توانند برای اقامت دائم و بعد از 10 سال برای اخذ شهروندی اسپانیا اقدام نمایند.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۲۶:۳۷ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

روش سرمایه گذاری در کسب و کار در اسپانیا

 

 

 

روش سرمایه گذاری در کسب و کار در اسپانیا

سرمایه گذاری در اسپانیا یا با خرید ملک و املاک و مستغلات در اسپانیا امکان پذیر است و یا باید روش سرمایه گذاری در کسب و کار در اسپانیا را انتخاب کرد. راه های سرمایه گذاری در کسب و کار اسپانیا بسیار متفاوت و متنوع است و می تواند به هر روشی انجام شود.

مهم این است که بتوانید با وارد کردن سرمایه ای در این کشور در یکی از حوزه های بازرگانی و تجاری کشور اسپانیا که بخصوص برای این کشور اهمیت استراتژیک دارد در رشد اقتصادی اسپانیا شریک شوید.

بصورت کلی بهترین راه ها برای سرمایه گذاری تجاری در اسپانیا را می توان راه اندازی یک کسب و کار در اسپانیا و یا کارآفرینی در اسپانیا دانست. برای این کار باید ایده ای داشته باشید که توسط سازمان مهاجرت و بازرگانی اسپانیا تایید شود و در واقع یک طرح تجاری خوب نیاز دارید.

راه های دیگر سرمایه گذاری در کسب و کار در اسپانیا را می توان راه اندازی کسب و کار شخصی دانست که بتوانید با ورود میزان مشخصی از سرمایه یک کسب و کار مستقل برای خود راه اندازی کنید. همچنین می توانید با خرید سهام برخی از شرکت ها بخصوص در سازمان بورس اسپانیا و با وارد کردن سرمایه مشخصی اقدام به سرمایه گذاری در تجارت اسپانیا را بکنید.

سرمایه گذاری می تواند در یکی از پروژه های اقتصادی اسپانیا نیز تحقق یابد که ممکن است مشارکتی با شرکتی خاص و یا با دولت اسپانیا همراه باشد.

آنچه که برای سرمایه گذاری در کسب و کار اسپانیا اهمیت دارد این است که فرد به نوعی تمکن مالی خود را اثبات و روش درآمد خود را تعیین کرده و به همین دلیل یکی از بهترین راه ها برای دریافت اقامت دائم اسپانیا است.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۱۶:۴۰ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

روش تمکن مالی برای اقامت اسپانیا

 

روش تمکن مالی برای اقامت اسپانیا

اگر از آن دست افرادی هستید که مشکل سرمایه ندارید و می توانید توانایی مالی لازم برای اداره زندگی خود را برای چندین سال به همراه خانواده داشته باشید و به دنبال بهترین کشور اروپایی برای اقامت هستید، بدون تردید اسپانیا یکی از پیشرفته ترین و بهترین کشورهای دنیا با سطح رفاه بالای اجتماعی است که نه تنها آرامش زندگی برای شما را به همراه دارد بلکه آینده کودکان شما نیز در این کشور زیبا تضمین شده است.

روش تمکن مالی برای اقامت اسپانیا روشی است که از طریق آن فردی اسپانیا را برای اقامت انتخاب می کند و با ارائه سند یا اسنادی نشان می دهد که توانایی اداره زندگی خود و خانواده اش را بدون نیاز به کار در کشور اسپانیا می تواند به راحتی عهده دار شود. در واقع توان مالی و سرمایه لازم برای زندگی در اسپانیا را تا چندین سال دارد.

برای اقامت از طریق تمکن مالی در اسپانیا تنها باید اثبات نمایید که درآمد و یا سرمایه ای که دارید از کجاست و روش درآمد ماهیانه شما چگونه است.

این درآمد ممکن است از طرق مختلف حاصل شود که سود سرمایه گذاری ، ارثیه، اجاره بها و غیره از این موضوعات می باشد.

حسن دریافت اقامت از طریق تمکن مالی اسپانیا این است که افراد بسیار راحت تر می توانند فرایند اخذ اقامت دائم اسپانیا را دنبال کنند. البته لازم به توضیح است که افرادی که تمکن مالی را برای اقامت اسپانیا در نظر دارند نمی توانند برای مدت اقامت خود در این کشور کار و یا کسب درآمد داشته باشند. اما بعد از 5 سال و با تبدیل اقامت به اقامت دائم اسپانیا به راحتی می توان اقدام به کار در اسپانیا و کسب درآمد کرد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۰۷:۳۵ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

چه نوع املاکی را می توان در اسپانیا خرید؟

 

 

 

چه نوع املاکی را می توان در اسپانیا خرید؟

شاید اگر شما هم جز آن دسته افرادی هستید که برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا، روش خرید ملک در اسپانیا را انتخاب کرده اید که بواسطه آن بتوانید ویزا طلایی و نهایتا اقامت دائم اسپانیا را دریافت کنید، به دنبال این باشید که بدانید کدام نوع از املاک و مستغلات اسپانیا را می توانید خرید کنید.

خرید املاک و مستغلات در اسپانیا در حالت های زیر امکان پذیر است:

-       خرید آپارتمان در اسپانیا: متداول ترین نوع املاک در اسپانیا

-       خرید خانه های نیمه ساخته یا نیمه تمام در اسپانیا : این نوع ساختمان ها بصورت ردیفی و عموما در حاشیه شهرها  و بصورت مجتمع ساختمانی بوده و امکانات زیادی مانند باغ، استخر و فروشگاه های متنوع دارد.

-       خرید ویلا در اسپانیا:  ویلا در اسپانیا ساختمان هایی هستند که دارای دیوارهای مجزا و باغ و استخر بوده و معمولا بصورت تکی و یا چند ساختمان داخل یک حصار هستند.

-       خرید خانه های درون شهری اسپانیا: این نوع خانه ها که به خانه دربست در اسپانیا هم شناخته می شوند معمولا یا آپارتمان های دو تا سه طبقه هستند و یا بصورت خانه های ویلایی در داخل شهر ساخته می شوند. قیمت خانه های شهری اسپانیا بسیار بالا است ولی امکانات زیادی در اطراف این ساختمان ها وجود دارد.

-       خرید خانه های برون شهری:  این نوع خانه ها در روستاها و یا مناطق تازه توسعه یافته در اسپانیا وجود دارند. این خانه ها بصورت خانه های ویلایی اغلب ساخته می شوند و متراژ متفاوتی دارند. اما قیمت تمام شده آنها پایین تر است.

-       خانه های تعطیلات: این خانه ها در مناطق گردشگری اسپانیا ساخته می شوند و عمدتا برای اجاره به توریست ها و یا گذران تعطیلات در مناطق با آب و هوای خوب بسیار مناسبند.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۲ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

چطور ویزا طلایی اسپانیا بگیرم؟

 

 

 

چطور ویزا طلایی اسپانیا بگیرم؟

از سال 2013 کشور اسپانیا روشی را برای ارائه اقامت دائم اسپانیا به سرمایه گذاران پیشنهاد و تصویب کرد که به ویزا طلایی کشور اسپانیا شهرت دارد. در این روش افرادی می توانند ویزا طلایی اسپانیا را به دست بیاورند که در این کشور حدداقل 500 هزار یورو سرمایه گذاری کنند.

عمدتا سرمایه گذاری در کشور اسپانیا می تواند کسب و کار و بخصوص می تواند در املاک و مستغلات کشور اسپانیا باشد. ویزا طلایی یک ویزای خاص است که بلافاصله امکان اقامت فرد به همراه خانواده اش را برای او فراهم می کند اما برای بار اول تنها یک ساله و برای دو بار دیگر به مدت دو سال قابل تمدید است.

در صورت وجود اصل سرمایه گذاری ویزای طلایی اسپانیا را می توان بعد از 5 سال به اقامت دائم تبدیل کرد و بهتر اینکه بعد از 10 سال نیز می توان به راحتی شهروندی اسپانیا را از این روش به دست آورد.

حسن ویزای طلایی کشور اسپانیا این است که هر چند نوعی ویزا موقت است اما الزامی برای اقامت دائم در این مدت در اسپانیا  و زندگی در اسپانیا ندارید  اما افرادی که به دنبال اخذ اقامت دائم اسپانیا هستند باید حداقل در سال 6 ماه در این کشور باقی بمانند.

اخذ ویزای طلایی در واقع یکی از سیاست های کلی اتحادیه اروپا برای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی است ولی با این حال در هر کشور با توجه به سیاست ها و خواسته های داخلی این کشور برنامه ریزی و اعطا می شود. .

 با اخذ ویزا طلایی کشور اسپانیا می توانید به راحتی به تمامی کشورهای عضو توافقنامه شینگن بدون کنترل های مرسوم مرزی سفر کنید و در بانک های اروپایی حساب داشته باشید و همچنین از کارت های اعتباری بین المللی استفاده کنید.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۹:۴۳ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

چرا باید در دانشگاه بارسلونا ادامه تحصیل داد؟

 

 


چرا باید در دانشگاه بارسلونا ادامه تحصیل داد؟

تحصیل در دانشگاه بارسلونا امروزه مورد توجه نه تنها دانشجویان ایرانی خواهان ادامه تحصیل در اروپا بلکه اغلب دانشجویان سراسر جهان حتی خود اروپایی ها قرار گرفته است. این دانشگاه که در سال 1450 تاسیس شده است یکی از قدیمی ترین و در عین حال مجهزترین دانشگاه های اسپانیا و جهان است. 

دانشگاه بارسلونا یا University of Barcelona بزرگترین مرکز تحقیقات و پژوهش را در اروپا در اختیار دارد. در بین دانشگاه های جهان مطابق با آخرین رتبه بندی دارای رتبه 166 از موسسه QS است و بیش از 63 هزار دانشجو در این دانشگاه هر ساله مشغول تحصیل هستند و بسیاری از رشته های بخصوص دوره دکتری در این دانشگاه کاملا به زبان انگلیسی ارائه می شود.

در دانشگاه بارسلونا در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می توانید مشغول به ادامه تحصیل شوید زیرا هم پذیرش دانشجو خارجی دارد و هم کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان ارائه می کند. رشته های پزشکی، دندانپزشکی، حقوق، آموزش، زیست شناسی، فلسفه، روانشناسی، فیزیک، بازرگانی و اقتصاد، هنرهای زیبا و بسیاری دیگر از رشته های تحصیلی در دانشگاه بارسلونا ارائه می شود.

تحصیل رد دانشگاه بارسلونا اغلب سه ساله است و بین 3 تا 4 هزار یورو هزینه تحصیل  برای دوره های کارشناسی، 4 تا 6 هزار یورو برای کارشناسی ارشد و 500 تا 100 یورو برای دوره های دکتری در سال است.

برای ادامه تحصیل در دانشگاه بارسلونا نیاز به نمره آیلتس 6 برای دوره کارشناسی، آیلتس 6.5 برای کارشناسی ارشد و آیلتس 7 برای دوره دکتری دارید. هر چند اگر موفق به کسب این نمرات هم نشده باشید می توانید در دانشکده زبان خود دانشگاه ، زبان خود را تقویت کنید.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۷:۵۵ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

تفاوت بین شماره NIE اسپانیا با شماره TIE اسپانیا

 

 

 

تفاوت بین شماره NIE اسپانیا با شماره TIE اسپانیا

افرادی که به دنبال دریافت اقامت اسپانیا و بعدا ملیت اسپانیا هستند معمولا بین شماره NIE و شماره TIE هنوز سردرگم هستند و این در حالی است که این دو شماره برای دریافت اقامت اسپانیا اهمیت زیادی دارد.

شماره NIE در واقع شماره شناسایی اتباع خارجی است که تخصیص این کد برای امور اقتصادی و دارایی و اداری اسپانیا اهمیت دارد. به عنوان مثال برای سرمایه گذاری در اسپانیا و خرید ملک در اسپانیا داشتن شماره NIE الزامی است.

TIE کارت شناسایی افراد خارجی است که به منظور اقامت و یا ویزا اسپانیا برای افرادی که غیر اتحادیه اروپایی هستند صادر می شود. در واقع افرادی که قصد دارند بیش از شش ماه اقامت در اسپانیا را داشته باشند باید کارت شناسایی خارجی یا TIE دریافت کنند. TIE در اصل مجوز اقامت افراد خارجی بیش از مدت تعیین شده است. TIE نیز خود دارای یک شماره است که همانند NIE برای شناسایی فرد به کار می رود.

بنابراین اگر قصد سفر و اقامت در اسپانیا برای مدت مشخصی را دارید باید TIE دریافت کنید واگر قصد دارید اقدام به خرید املاک و مستغلات اسپانیا بکنید، وام بگیرید و یا تعهد مالی برای خود ایجاد کنید، افتتاح حساب بانکی در اسپانیا داشته باشید، مالیات هر چیزی را نیاز باشد بدهید و یا اگر ارث و دارایی در اسپانیا را قصد دارید به دست بیاورید باید شماره NIE دریافت کنید.

همچنین لازم به توضیح است دریافت برخی از مدارک و گواهینامه های بین المللی مانند گواهینامه رانندگی در اسپانیا نیز نیاز به دریافت کد شناسایی خارجی NIE دارد. با این توضیحات ممکن است برخی از افراد هر دو شماره NIE و کارت TIE را الزاما موظف باشند دریافت کنند. مثلا فردی که اقامت اسپانیا را در کنار خرید ملک در اسپانیا می خواهد.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۰:۵۷ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا اسپانیا

 

 

 

تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا اسپانیا

دانشجویانی که برای ادامه تحصیل در رشته های مهندسی به دنبال دانشگاه های برتر اسپانیا و اروپا هستند به خوبی با نام دانشگاه مهندسی کاتالونیا یا دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا آشنا هستند.  این دانشگاه در بین 50 دانشگاه برتر جهان در رشته های معماری و مهندسی و همچنین رشته های مخابرات و کامپیوتر قرار دارد.

دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا  بیشترین پذیرش دانشجوی دکتری  و کارشناسی ارشد را در رشته های فنی در اروپا دارد. تنها حدود 3 هزار کادر آموزشی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند و بیش از 30.000 دانشجو هر ساله در این دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیل می کنند.

بصورت کلی این دانشگاه بیش از 65 رشته در کارشناسی، 73 رشته در کارشناسی ارشد و 49 رشته یا برنامه برای دکتری دارد. دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا 21 دانشکده دارد و حدود 205 گروه تحقیقاتی در این دانشگاه وجود دارد. یکی از راه های درآمد زایی این دانشگاه  روش های تحقیق و توسعه است که در سال 2017 در حدود 59 میلیون یورو برای این دانشگاه درآمد به همراه داشت و حدود 283 میلیون یورو نیز بودجه دولتی دریافت کرده است.

رشته های شهرسازی، ساختمان ، مهندسی هوا فضا، مهندسی کشاورزی ، مدیریت، علوم کاربردی، تکنولوژی،  بیو سیستم ها و تربیت معلم در کنار ده ها رشته تحصیلی دیگر در این دانشگاه پوشش داده می شود. هزینه تحصیل در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا سالیانه بسته به مقطع تحصیلی بین 3000 تا 5000 یورو می باشد.

البته لازم به توضیح است که این دانشگاه گاها دانشجویان خود را بورسیه می کند و یا کمک هزینه تحصیلی در اختیار آنها به همراه سایر امکانات رفاهی مانند خوابگاه قرار می دهد و از مجهزترین و پیشرفته ترین دانشگاه های اسپانیا است.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۰:۵۷ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

تحصیل در دانشگاه ناوارا اسپانیا

 


تحصیل در دانشگاه ناوارا اسپانیا

بدون تردید تحصیل در دانشگاه های خصوصی اسپانیا یکی از ساده ترین روش ها برای تحصیل در اسپانیا و اروپا است. دانشگاه های خصوصی اسپانیا هم دانشجو خارجی گاها به خوبی پیرش می کنند و هم اینکه اعتبار زیادی دارند. یکی از این دانشگاه های معتبر خصوصی در اسپانیا، دانشگاه ناوارا اسپانیا است.

این دانشگاه در سال 1952 تاسیس شد و در شهر پامپلونا قرار دارد. در حدود 12 هزار دنشجو در مقاطع مختلف رد این دانشگاه هر ساله تحصیل می کنند و بسیاری از این دانشجویان از نقاط مختلف دنیا به این دانشگاه آمده اند و در مجموع حدود 20 درصد از دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می دهند.

مرکز اصلی یا پردیس دانشگاه ناوارا اسپانیا در پامپلونا و سن سباستین واقع شده است. رشته پزشکی این دانشگاه اعتبار بسیار زیادی دارد و حتی دانشگاه ناوارا یک بیمارستان آموزشی هم دارد که 2000 نفر کادر متخصص دارد و بیش از 1 میلیون بیمار را در سال سرویس دهی می کند. ضمن اینکه دانشگاه ناوارا اسپانیا  به عنوان یک مرکز تحقیقاتی راهبردی بسیار معتبر د سطح جهان است که در 4 حوزه انکولوژی، اعصاب شناسی، قلب و عروق و ژن درمانی و کبد شناسی فعالیت می کند.

تحصیل در این دانشگاه به دانش زبان انگلیسی نیاز دارد. این دانشگاه در بین 300 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است و از معتبرترین دانشگاه های اسپانیا برای ادامه تحصیل در اسپانیا و اروپا است.

در کنار رشته های پزشکی می توان رشته های زیست شناسی، بیو شیمی، شیمی، دارو سازی، بیو تکنولوژی و دامپزشکی این دانشگاه را نیز بسیار معتبر دانست که شهرت بسیار زیادی در جهان دارند.

سیستم تحصیل رد این دانشگاه کاملا علمی و عملیاتی است و دانشجویان کاملا با متدهای عملیاتی رشته های خود نیز در این دانشگاه آشنا می شوند.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۰:۴۵ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)

تحصیل در دانشگاه کامپلوتنس مادرید

 

 

 

تحصیل در دانشگاه کامپلوتنس مادرید

دانشگاه کامپلوتنس مادرید که به دانشگاه کمپلوتنسه (Universidad Complutense de Madrid ) نیز شناخته می شود یکی از قدیمی ترین و بهترین دانشگاه های سطح اروپا است.

این دانشگاه به اختصار به نام UCM شناخته می شود از دانشگاه های دولتی شهر مادرید اسپانیا است و از محبوب ترین دانشگاه های عالی رتبه جهان بخصوص برای افرادی اسپانیایی زبان می باشد.  بیش از 86 هزار نفر دانشجو هر ساله در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند.

دانشگاه کامپلوتنس از ترکیب دو شهرک دانشجویی ساخته شده است و از دانشگاه هایی است که برای اولین بار در جهان ساخته شده و متعلق به قرنسیزدهم می شود که البته در سال 1822 به صورت کامل بازسازی شده است.

بصورت کلی دانشگاه کامپلوتنس  مادرید شامل 26 دانشکده، 39 موسسه دانشگاهی، 7 کالج، 13 کلینیک ، 18 مرکز تحقیقاتی و 32 کتابخانه و بسیاری از ساختمان های مختلف دیگر می باشد. طبق آخرین آمارها دانشگاه کامپلوتنس در 71 رشته کارشناسی، 169 رشته کارشناسی ارشد و 58 رشته دکتری دانشجو می پذیرد.

این دانشگاه دارای یک کتابخانه بسیار مجهز و بزرگ است که با داشتن بیش از ۲۹۴۱۸۱۵ جلد کتاب و نشریه به عنوان بزرگ ترین کتابخانه اسپانیا بعد از کتابخانه ملی اسپانیا شناخته می شود. این دانشگاه طبق رتبه بندی موسسه QS در بین 100 دانشگاه برتر دنیا قرار دارد. هر چند رشته های متعددی در این دانشگاه ارائه می شود اما رشته های مهندسی، فناوری، هنر و منابع انسانی، مدیریت، علون زیستی، پزشکی،  علوم سیاسی و روابط بین الملل این دانشگاه شهرت جهانی دارند.

هر چند اغلب رشته هایی که در دانشگاه کامپلوتنس مادرید ارائه می شود در بین رتبه های 100 تا 200 دنیا قرار دارند و مدرک تحصیلی این دانشگاه از اعتبار بسیار زیادی در تمامی سطح دنیا برخوردار است.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۸:۱۱ توسط:travelsahelaftab2019 موضوع: نظرات (0)